Trg Ante Starčevića 2, Sveta Nedelja, Hrvatska, tel:+385 (1) 3385 789 email: info@asc.com.hr
imageimage
Što radimo?

ASC pomaže tvrtkama srednje veličine da ostvare i dugoročno zadrže svoj puni potencijal.


Dugogodišnje iskustvo i poznavanje okruženja i uvjeta poslovanja u Hrvatskoj i Srbiji, kao i potvrđena pouzdanost i povjerenje, čini ASC nezamjenljivom podrškom investitorima ovih dvaju međusobno poslovno povezanih regija , kako u početku poslovanja, tako i kasnije u upravljanju i kontroli poslovanja.

U razvoju svake tvrtke, jedan od najvećih problema s kojima se suočava, je kontrola poslovanja. Događaja je sve više i sve se brže smjenjuju, broj zaposlenih raste, informacije koje dobivate o poslovanju sve su složenije, nerazumnije i možda ne previše realne.

Sve to dovodi do toga da više vremena provodite radeći administrativne poslove a sve manje se posvećujete poslu kojim se bavi vaša tvrtka.

ASC vam pomaže da poboljšate poslovne procese i da uz malo truda i vremena u potpunosti kontrolirate poslovanje. Omogućavamo vam da u svakom trenutku točno znate gdje se nalazi vaša tvrtka. Dnevno vas izvještavamo o svim nepravilnostima u poslovanju.

Uz vašu pomoć i suradnju i naše iskustvo, pomažemo vam da poboljšate poslovne procese i organizaciju tvrtke. Mi vam ne namećemo organizaciju već izuzetno poštujemo individualnost vaše tvrtke i prilagođavamo joj se.

Analizu poslovnih procesa obavljamo korištenjem naše čuvene 8 Steps TQM metodologije

Svakodnevno vam šaljemo izvještaje o stanju i o svim nepravilnostima u financijskom poslovanju. Izvještaji su u obliku koji je svima jasan i razumljiv, a u obimu brzom za pregledanje. Čisti knjigovodstveni izvještaji su vrlo često menadžmentu tvrtke neupotrebljivi, nejasni i komplicirani.

Izrađujemo izvještaje koji će svakom menadžeru biti jasni i korisni. Svaki izvještaj se prilagođava vašim zahtjevima.

Analizom rada vaše tvrtke i procesa unutar nje, pronalazimo mjesta za uštedu troškova. Svakodnevnim praćenjem poslovanja minimaliziramo rizik od nastanka nepotrebnih troškova.

Naši porezni stručnjaci će vam pomoći da ostvarite optimalan odnos prema poreznim obvezama.

Klijentima koji posjeduju više kompanija omogućavamo centralizirano praćenje rada svih tvrtki. Svakodnevni izvještaji i analize rada svih tvrtki zbirno i pojedinačno

U okviru svake tvrtke možete pratiti rad i rezultate svakog njenog dijela.

Cilj nam je da svoje vrijeme posvetite svom poslu a ne popratnim aktivnostima. Zato umjesto vas možemo obavljati sve dosadne administrativne poslove, koji u pravilu oduzimaju puno vremena.
Dobivanje najpovoljnijeg kredita je uvijek komplicirano, oduzima mnogo vremena i zahtijeva puno znanja i analize. Mi Vam možemo olakšati suradnju s bankama i osigurati vam najpovoljnije uvjete.
Jesu li su nam platili? Jesmo li mi platili drugima? Kada, koliko i kome trebamo platiti? Hoćemo li imati dovoljno novca za plaćanja?..... Pomažemo vam da razriješite sva ova pitanja i optimalno upravljate gotovinom i dugovima.
Kako vam možemo pomoći ?

Ako želite da porazgovaramo o tome kako vam naš tim može pomoči, molimo vas.

Savjeti i trikovi ?