Trg Ante Starčevića 2, Sveta Nedelja, Hrvatska, tel:+385 (1) 3385 789 email: info@asc.com.hr
imageimage
Što zapravo radi ASC Sustav?

Automatski prepoznaje nepravilnosti u poslovnim knjigama

ASC sustav je inteligentan sustav sposoban da prepozna sve nepravilnosti u poslovanju, financijama i knjigovodstvu. U njega je ugrađeno naše 20-godišnje iskustvo i znanje u vidu standarda, pravila i postupaka.

ASC preuzima podatke iz Vašeg sustava, priprema ih i analizira. Izvještaje dobivate direktno u Vaš inbox svakodnevno, bez potrebe za logiranjem, pristupom sustavu i obukom za rad sa sustavom.

Uz ASC sustav u svakom trenutku možete znati gdje Vam se poslovanje nalazi, kakav je trenutni poslovni rezultat i koje su potencijalne opasnosti, čak i prije nego što one dovedu do neželjenih posljedica

Povezuje se na postojeći informacijski sustav

ASC sustav se povezuje na postojeći informacijski sustav ili ERP Vašeg poduzeća. Ne morate mijenjati postojeći software i Vaše navike. Iz Vaseg sustava, prebacuje podatke u vlastitu bazu podataka, preformatira ih i priprema za analizu

Izvještaji direktno u Vašem inbox-u

ASC dolazi uz skup posebnih izvještaja. Ali ako imate potrebu da kreirate vlastite izvještaje, ASC Vam omogućava nevjerojatnu fleksibilnost. Jedinstveno za ASC je to što Vam mi možemo po Vašem zahtjevu kreirati izvještaje tako da vam nije potrebna ni obuka za složeni sustav kreiranja izvještaja.

Potpuno prilagodljivo rješenje

Ovaj sustav potpuno će Vam promijeniti pogled na poslovanje, otvoriti opcije koje niste do sada mogli vidjeti. Naučit ćemo Vas kako gledati na poslovanje kakvo u naravi potpuno prirodno jest.

Intuitivno i prirodno

Čovjek je dio prirode. U čovjekovoj prirodi, za razliku od ostalih bića, jest da stvara, da je kreativan.
Stvaranje je imanentno poslovanju. Stoga je poslovni proces prirodan proces. Poput rasta drveta.
Svaki prirodni proces ima svoja pravila kauzaliteta. Tako i svaki poslovni događaj ima točno određeni događaj prije i nakon njega samoga. Zato su poslovni događaji prirodno predvidivi. Zabluda nastaje kad se poslovni događaj multiplicira i čini se stoga kompliciran, no u naravi to je jedan događaj.
Sve što čovjek stvori, ima svoju vrijednost. Sve što koristi u stvaranju, ima također svoju vrijednost.
Poslovni proces čine poslovni događaji.
Poslovni događaji iniciraju poslovne promjene.

Kako vam možemo pomoći ?

Ako želite da porazgovaramo o tome kako vam naš tim može pomoči, molimo vas.