Trg Ante Starčevića 2, Sveta Nedelja, Hrvatska, tel:+385 (1) 3385 789 email: info@asc.com.hr
imageimage
Klijenti


 • Tvrtka je vodeća u pripremanju, projektiranju, i konzaltingu kod gradnje velikih trgovačkih poslovnih centara za poznate trgovačke lance.

  ASC sustav monitoring i reporting, savjetovanje od 2001. godine. Povezuju se podaci i prati poslovanje po projektima tvrtki u Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Nemačkoj. Poslovanje se prati i analizira po pravilima i postupcima ASC sustava. • Tvrtka se bavi proizvodnjom sportskih automobila na elektronski pogon

  Ovaj projekt pratimo od samog početka. Od 2011. gradimo sustav praćenja razvoja i proizvodnje, sudjelovali smo u due diligenceu i pregovorima potencijalnih investitora i ulagača. Ovo je posebno zahtjevno jer je različito i potpuno novo – ne kao proizvod nego kao proces koji treba optimalno i kvalitetno organizirati. • DIV je jedna od vodećih tvornica vijaka u Europi i posluje u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Njemačkoj i Francuskoj.

  S ovom tvrtkom surađujemo od 1995. godine. Tada smo uspostavili sustav praćenja poslovnih procesa, na kojem je tamo i danas zasnovano poslovanje. • Tvrtka je proizvođač brodova s velikim ugledom u svijetu

  Due diligence i izrada financijske projekcije poslovanja, dio je Plana restrukturiranja brodogradilišta radi preuzimanja od strane našeg klijenta DIV d.o.o. Ponuda i plan restrukturiranja prihvaćeni su od EK EU i Vlade RH. • Izgradnja tržnog centra, a potom i praćenje troškova izdavanja poslovnih prostora, ugovaranje, izvještavanje zakupaca i kontrola poslovanja Facility Managementa uz uvođenje ASC sustava, suradnja je koja traje. • Tvrtka je poznati proizvođač implantata i instrumenata i opreme za kirurgiju.

  Surađujemo od 1998. godine, kad smo joj bili glavni oslonac pri ulasku na tržište ex Yu. Vodimo i poslovanje. Naša računovodstvena tvrtka SURADNIK d.o.o. 14 godina vodi im poslovne knjige. Implementiran je ASC reporting i monitoring za strane vlasnike u USA. • Tvrtka se bavi proizvodnjom medicinske opreme.

  Radi donošenja odluke o kupnji, a za potrebe našeg klijenta BIOTECH, 2009. i 2010. godine obavljali smo due diligence tvrtke INSTRUMENTARIA d.o.o. • Tvrtka je svjetski poznati proizvođač etiketa

  Multidisciplinarni Due diligence i forenzičko računovodstvo. ASC pravila i standardi pokazali su se vrijednima u očuvanju i zaštiti uložene imovine i ugleda tvrtke. • Tvrtka ima ekskluzivna prava uređivanja i opremanja Sparovih i Intersparovih trgovina i centara za područje Europe.

  2005 godine pomažemo tvrtki započeti poslovanje u Hrvatskoj i kontinuirano im pružamo pune usluge računovodstva, repotinga i monitoringa ASC sustava na njemačkom jeziku. • Tvrtka se bavi drvnom industrijom

  Obavili smo 2004. i 2005. godine zahtjevne i složene poslove računovodstvene forenzike i Due diligencea te započeli proces reinženjeringa tvrtke. Kao savjetnici u procesu pri poreznim organima, sudjelovali smo u upravnom postupku i uspjeli ostvariti financijski efekt u korist klijenta u vrijednosti od 1.500.000 €, od čega se 300.000 € odnosilo na osporeni porez na dobit. • Tvrtka je europski vodeći proizvođač PET ambalaže.

  Due diligence radi preuzimanja tvrtke u Hrvatskoj, startup consulting u periodu konsolidacije tijekom i nakon preuzimanja. • Tvrtka je poznati brend proizvodnje žarulja u Ex Yu i u Europi

  Due diligence i uvođenje ASC poslovnog sustava, recording, reporting i monitoring, obuka pripravnika, uvođenje softvera, reorganizacija poslovnih procesa i kontinuirani kontroling. • Tvrtka se bavi trgovinom i izvođenjem elektroinstalaterskih radova u građevinarstvu

  Due diligence i uvođenje ASC poslovnog sustava, recording, reporting i monitoring, obuka pripravnika, uvođenje softvera, reorganizacija poslovnih procesa i kontinuirani kontroling • Tvrtka se bavi proizvodnjom i montažom aluminijskih konstrukcija

  Due diligence i uvođenje ASC poslovnog sustava, recording, reporting i monitoring, obuka pripravnika, uvođenje softvera, reorganizacija poslovnih procesa i kontinuirani kontroling • Due diligence i uvođenje ASC poslovnog sustava, recording, reporting i monitoring, obuka pripravnika, uvođenje softvera, reorganizacija poslovnih procesa i kontinuirani kontroling. • Tvrtka je poznata slovenska osiguravajuća kuća.

  Due diligence i konzalting Triglav osiguranja u Hrvatskoj obuhvaćao je kontrolu poslovanja osiguranika, kako bi se utvrdila transparentnost poslovanja, vjerodostojnost dokumentacije i osnovanost odštetnog zahtjeva. • Tvrtka je ekskluzivni zastupnik Peugeota u Hrvatskoj.

  Tvrtka kojoj smo u drugoj polovini devedesetih pomogli u izrastanju i razvoju u vrlo krizna vremena. I tamo je začetak sadašnjeg ASC sustava ostavio tragove. Nakon toga krenuli su samostalnim putem i razvojem. • Licencirana tvrtka za posredovanje pri zapošljavanju pomoraca.

  ASC računovodstveni sustav pratio je specifično poslovanje ove tvrtke niz godina. • Tvrtka za proizvodnju računarskih programa s dugogodišnjim iskustvom.

  Suradnja je obuhvaćala financijski due diligence, savjetovanje u organizaciji praćenja poslovanja i implementaciji i poboljšanju funkcionalnosti 4D Wand programskih rješenja. • Informatička kuća za projektiranje, izradu, instalaciju i održavanje kompletnih informacijskih sustava.

  Tvrtka u kojoj smo radili due diligence i reinženjering organizacije i uvođenja ASC sustava, pružali stručnu podršku unapređenju poslovnih programa koje su proizvodili. • Društvo za psihološku pomoć neprofitna je nevladina organizacija, sa zahtjevnim praćenjem projekata i izvještavanjem financijera koji su podlijegali reviziji državne administracije vlade SAD-a ili UN-a.

  Neki od značajnijih financijera bili su: Norwegian People's Aid, Norwegian Council of Mental Health, UNICEF , United States Agency for International DevelopmentUnited States Agency for International Development (USAID), Catholic Relief Services (SAD), International Catholic Migration Commission, International Rescue Committee. • Jedna je od tvrtki za koje smo radili Elaborat o utjecaju trgovačkog centra na razvoj, modernizaciju i specijalizaciju trgovine na malo i na stanovništvo. U ovom slučaju za Grad Požegu i Požeško-Slavonsku regiju

Kako vam možemo pomoći ?

Ako želite da porazgovaramo o tome kako vam naš tim može pomoči, molimo vas.